當前位置:首頁 » 英語閱讀 » 難度較小的小學英語閱讀理解

難度較小的小學英語閱讀理解

發布時間: 2023-09-12 11:14:09

❶ 小學二年級英語閱讀理解練習題

小學二年級英語閱讀理解練習題,閱讀理解對二年級的同學來說是有一定難度的,今天我們要完成一篇有小學二年級英語閱讀理解練習題的小練習,適合小學二年級學生。看看我們在二年級的英語學習中的知識點掌握的怎麼樣了。
小學二年級英語閱讀理解練習題
My name is Jim Green. I am twelve. That is my mother. She is a teacher. That is my father. His name is Jeff Green. He is a teacher, too. He is an English teacher. That is my sister, Kate. She is eight. This is Polly. It is a bird. It is a parrot.
仔細閱讀下面的題目,正確的寫"T",錯誤的寫"F"
( )1. Jim Green is eleven.
( )2. His mother is teacher.
( )3. His father is a Chinese teacher.
( )4. His sister is twelve.
( )5. He has a bird.
解析:
1.F.從文章第二句I am twelve.可以得出答案“Jim Green是12歲,不是11歲”噢。
2.T.從文章第四句She is a teacher. 可以得出答案。
3.F.從文章第八句He is an English teacher.可以得出答案:Jim的爸爸是英語老師,不是語文老師。
4.F.從文章倒數第四句She is eight.可以得出答案:Jim的妹妹Kate是8歲,不是12歲。
5.T.從文章最後三句: This is Polly. It is a bird. It is a parrot.“這是Polly,是只小鳥,它是只鸚鵡。”可以得出答案。
小學二年級英語閱讀理解每日練(7)
Van and Ted are twin brothers. They look the same. They are English. They are eleven. They are in No.15 Middle School. They are new students in Class One, Grade One. Van sits in Row One. Ted sits in Row Three.
( )1. Van and Ted are ___.
A. twins brothers B. twin brother C. twin brothers
( )2. They are___.
A. English B. American C. Chinese
( )3. They are___.
A. ten B. eleven C. twelve
( )4. They are___students.
A. new B. old C. good
( )5. Ted sits___Row Three.
A. on B. in C. at
解析:
1.C.從文章第一句Van and Ted are twin brothers.“Van和Ted是雙胞胎兄弟。”可以得出答案。
2.A.從文章第三句They are English.“他們都是英國人。”可以得出答案。
3.B.從文章第四句They are eleven.“他們十一歲。”可以得出答案。
4.A.從文章第六句They are new students in Class One, Grade One.“他們是一年級一班的新生。”可以得出答案。
5.B.從文章最後一句Ted sits in Row Three.“Ted坐在第三排。”可以得出答案
二年級英語閱讀理解天天練(1)
本篇閱讀材料適合小學2年級學生閱讀。請先仔細閱讀短文,完成文後小練習。然後根據下面的註解進行核對改正。
There is a new park near my house. It’s a fine day today. My family and I are in the park now. On my left, there is a cafe. On my right, there is a big lake. There are many flowers and trees near the lake. There’s a small hill behind the lake. Near the lake, there is a sign. It says, “Don’t swim in the lake!” There is a playground in the middle of the park. There are some small shops near the gate. The park is so beautiful. We like it very much.
( )1. The park near my house is _____.
A. new and beautiful B. old and beautiful C. clean and new D. old and clean
( )2. Is there a cafe in the park? ______
A. Yes, there isn’t. B. No, there isn’t. C. Yes, there is. D.No, there is.
( )3. People can’t _______in the lake.
A. swim B. fish C. boat D. play
( )4. The shops in the park are not _______.
A. small B. big C. good D.pretty
( )5. -Do we like the park? -________
A. Yes, we do. B.No,we do. C.Yes, you do. D. No,we don’t.
註解:
1.A-從短文第一句There is a new park near my house.“在我家附近有一個新的公園。”和倒數第二句The park is so beautiful.“這個公園很漂亮。”可以得出答案new and beautiful.
2.C-從短文第四句On my left, there is a cafe.“在我的左手邊,是一家咖啡館”可以得出答案Yes, there is.
3.A-從短文第九句Don’t swim in the lake!“不準在河裡游泳“可以得出答案。
4.B-從短文第十句There are some small shops near the gate.“在靠近門口的地方有些小商店。”可以得出答案not big,注意題目中可是有個“不”字的喲。
5.A-從短文最後一句We like it very much.“我們非常喜歡這個公園。”可以得出答案

❷ 小學英語閱讀理解題及答案20篇

建議你上卓越買一本書:小學英語閱讀100篇天天練 /每日15分鍾(3-6年級),我的孩子用過,真的很不錯,你可以試試,祝你進步!

❸ 小學六年級英語閱讀理解題

小學六年級英語閱讀理解題

以下是小學六年級的`英語閱讀理解題以及參考答案,有興趣的朋友跟著我一起來看一下吧!

第一篇:

Today was Macdonalds’ Tree Planting Day. I went to the park with my parents. At about ten o’clock the manager of Macdonalds’ made a speech. Then we started to plant trees. We needn’t to dig holes because the people in the park g them before. We just put the young trees into the holes. My father filled the holes with me. My mother carried water for the young trees. We were so tired when we finished the work. All of us hope the trees will grow well. I hope I can plant trees next year.

( ) 1. Today was Macdonalds’ Tree Planting Day.

( ) 2. At about nine o’clock the manager of Macdonalds’ made a speech.

( ) 3. First we g holes.

( ) 4. My mother filled the holes with me. My father carried water for the young trees.

( ) 5. All of us were very tired and happy.

第二篇:

Mr. White lives in a tall building. He lives on the sixteenth floor. Every day, he takes a lift (電梯)up and down.

One Saturday afternoon, he went shopping with his little son and bought many things. They drove back and carried all the things up to the lift. Suddenly they saw a piece of paper on the wall. It said,“Dear sirs, there’s something wrong with the lift. Please use the stairs now.”The son took a bag and ran upstairs quickly. But Mr. White walked and walked.

At last they stood in front of their door feeling very tired. Mr. White began to look for the keys, but he could not find them. Suddenly he shouted in a loud voice,“Oh, no! I’ve left my keys in the car.”

根據短文內容選擇正確答案。

( ) 1. Mr. White lives on the ____ floor.

A. 14th B. 15th C. 16th

( ) 2. Does he take a lift every day?

A. Yes, he does.

B. No, he doesn’t.

C. I don’t know.

( ) 3. Did they buy many things?

A. Yes, they did.

B. No, they didn’t.

C. Yes, they were.

( ) 4. Why didn’t they use the lift? Because

A. they wanted to exercise their body.

B. they like walking upstairs.

C. there’s something wrong with the lift.

( ) 5. Where were the keys ?

A. At home.

B. In the car.

C. In his bag.

第三篇:

Jill and Kate are going hiking (徒步旅行) with their class tomorrow . They went to take some fruits with them . Jill likes oranges and Kate likes apples . When they get to the market , they can’t find any oranges , and the apples are too green . “What are we going to buy now ?” asks Kate “Hey ,what’s that big round fruit over there ?” asks Jill .”I don’t know .Let’s ask the sales-girl .” “What do you call this ? ” “Youzi ,”answers the girl . “Why don’t we buy one ?”asks Jill “OK. We ’re going to have lots of fun hiking and eating a new kind of fruit ! ”says Kate .

根據短文內容,判斷正(T)誤(F)。

( ) 1. Kate is going hiking this afternoon .

( ) 2. Jill like apples and Kate like oranges .

( ) 3. They don’t buy apples because the apples are too green .

( ) 4. Youzi is a big round fruit .

( ) 5. They’re going to eat a new kind of fruit tomorrow .

>>>>>>參考答案<<<<<<

第一篇:TFFFT

第二篇:CAACB

第三篇:FFTTT

;

❹ 推薦2篇小學英語閱讀理解(難一點、有問題)

Classes are over at 3:50p.m,but we don't always go home at that time.Many of us stay at school.Some do their homework,some work or play in the school.We clean our classrooms,work in the school garden,or go to the playground to play ball games.
Today is the first day of the school week.We usually go to Mr Lin's home.He is an eighty -year -old man.We read newspapers to him,talk to him,wash his clothes and clean his room.Mr Lin likes to be with us.We feel happy,too,because we can help others.
判斷:1、We always go home after 3:50p.m.( )
2、Many of us do our homework at school.( )
3、Some of us play ball games in the playground.( )
4、We go to Mr Lin's home on Monday.( )
5、Mr Lin likes to talk with us()

Mary:Hello,Lucy!Let's go to the Post Office.I want to send a
letter.
Lucy:OK.Let's go.I want to send some postcards.
Mary:Where do you send your postcards?
Lucy:I'll send them to America.And where do you send it?
Mary:I think ten yuan or more.
Lucy:That's too expensive.
Mary:I think so.
Lucy:Why not send an e—mail on the computer?
Mary:That's a good idea.Let's go and find a computer.
Lucy:Can you write an e—mail?
Mary:Yes,I can.
根據對話內容回答問題
1.Where do Mary and Lucy want to go?
2.What do they want yo do?
3.Where will Mary send the letter?
4.Where will Mary send the letter?
5.Is it too expensive to send the letter to America?
6.What do they send at last?
7.Can you write an e—mail on the computer?
8.Do you send an e—mail to your friend?
9.How do you think about the computer?

❺ 小學五年級英語閱讀理解題及答案解析

同學們,今天小編為大家收集整理的關於“小學五年級英語閱讀理解題及答案解析”,通過這篇“ 小學五年級英語閱讀理解題及答案解析”,小編希望能對同學們提高,小學五年級英語閱讀理解能力有幫助!
小學五年級英語閱讀理解題第一篇:
What is language for? Some people seem to think it's for practicing grammar rules and learning lists of words? The longer the lists, the better. That’s wrong. Language is for the exchange of ideas and information. It’s meaningless knowing all about a language if you can’t use it freely. Many students I have met know hundreds of grammar rules, but they can't speak correctly or fluently (流利地). They are afraid of making mistakes. One shouldn’t be afraid of making mistakes when speaking a foreign language. Native speakers make mistakes and break rules, too. Bernard Shaw once wrote, “Foreigners often speak English too correctly.’’ But the mistakes that native speakers make are different from those that Chinese students make. They’re English mistakes in the English language. And if enough native speakers break a rule, it is no longer a rule. What used to be wrong becom/#es right. People not only make history, they make language. But a people (民族) can only make its own language. It can’t make another people’s language. So Chinese students of English should pay attention to grammar, but they shouldn’t overdo it. They should put com/#munication first.[小
1. Generally, when an American or all Englishman speaks English, he _________.
A. never makes mistakes
B. often makes mistakes
C. can’t avoid (避免) making mistakes
D. always makes mistakes
2. The sentence “Foreigners often speak English too correctly.” means that _________.
A. foreigners speak correct English
B. foreigners speak incorrect English
C. foreigners speak English according to the grammar rules
D. foreigners never make mistakes when they speak English
3. When we speak a foreign language, we should _________.
A. speak in the Chinese way
B. speak according to the rules
C. break the rules
D. not be afraid of making mistakes
小學五年級英語閱讀理解題第二篇:
Selina, Hebe and Ella are three pretty young Taiwanese singing girls. Their new album "Magical Journey" can be heard all the way to Beijing's Great Hall of the People. The three singing angels are regarded as the most popular pop group in Taiwan and Hong Kong, However, when they entered a singing com/#petition in Taiwan in 2000, none of them even dreamed of being a superstar. Ella and Hebe were only expecting the 10,000 yuan prize, while Selina was encouraged by her younger sister, who was then too young to take part.
"We had never met before, and we didn't talk at all at the beginning," said Ella with a smile. "Then we were put together in a room, eating and sleeping together. And we soon found we had a lot that was similar to each other and could enjoy everything. "[The three are getting on so well that they each believe it was God that let them becom/#e friends and form a three-in-one band. They even named their band "S. H. E. ", which com/#es from the first letters of their English names.
Selina is a shy attractive girl. Hebe, the youngest of the three, is confident and always com/#es up with new ideas. Bright and encouraging, Ella is regarded as the head of the band. Even when she was off because of the pain in her back last summer, she till remembered to phone the other two and push them to move on.
When asked about the secret to their success, the boyish Ella said, "The not-so-pretty faces and not-so- expensive dresses keep us close to our fans. We are happy to be the girls next door, your singing sisters."
It's really a magical journey, from day-dreaming high school girls to well-known singers. Nothing but magical indeed.
1. The first paragraph mainly tells us the three girls'.
A. today and yesterdayB. new albumC. hometown
2. The three girls became famous after.A. their new album " Magical Journey" was made
B. they came to sing in Beijing's Great Hall of the People
C. they won the prize in the singing com/#petition in Taiwan in 2000
3. They name their band "S. H. E." because.
A. they love their English names
B. it shows its members are all girls.
C. they believe that each of them is quite important to their band
4. What is the secret to their success?
A. Keeping themselves close to their fans.
B. Their pretty faces and nice dresses.
C. Their next door sister's help.
5. Which of the following is true?
A. The three girls are not pretty and their dresses are poor.
B. The album "Magical Journey" may have something to do with their experience.
C. Of the three girls Ella is the youngest and the most encouraging.
小學五年級英語閱讀理解題之答案解析
第一篇:解析
1. C解析:文中第六句說到,即使是本民族與的使用者也會犯錯誤,四個選項中只有C “不能避免犯錯誤”最符合意思。
2.C 解析:從最後一句可以看出,作者強調外國人要學語法,但不能過分遵循,所以本句是說說外語時過分遵守語法了。
3. D 解析:本題從第五行最後及第六行開頭可以得出答案。
第二篇:解析
1.第一段講了Selina, Hebe and Ella --now: “regarded as the most popular pop group”,但是接下來,however轉折為2000年的情形,“when they ··· in 2000, none of them even dreamed of being a superstar···”,可知是今日和昔日的對比小學五年級英語閱讀理解題及答案解析小學五年級英語閱讀理解題及答案解析。選A.
2.第一段第三行“However, when they entered a singing com/#petition in Taiwan in 2000, none of them even dreamed of being a superstar”從這句推敲,2000年參加比賽時,他們沒期待能出名,但事實上他們是這次比賽中結識,之後組隊、出名的。
3.S.H.E.這個關鍵詞在第三段出現,第三段的大意是三個人相處很好,成為好朋友並且組建一個三人樂隊,可見三個人感情很好,對彼此都很重要,缺一不可,選C。
4.第五段有原文,When asked about the secret to their success·····keep us close to our fans。選A。
5.事實細節題小學五年級英語閱讀理解題及答案解析英語閱讀。A選項,誇大了文意,第五段確實提到“The not-so-pretty faces and not-so-expensive dresses·····”注意是not-so-pretty,並不是A中的認為他們三個 not pretty,(而且原文這句話是Ella自謙的說法)。
C選項,在原文第四段第二句Hebe, the youngest of the three··,不是Ella,C中有錯誤.所以排除法,選B.
同學們,“小學五年級英語閱讀理解題”分為以上兩個部分,同時學習兩個部分如果存在一定難度的話,建議同學們分篇學習,把兩篇“小學五年級英語閱讀理解題”都理解、學會了之後,在以後的英語考試中面對同類型題目的時候就不容易丟分了!

❻ 五年級小學生英語閱讀理解

【 #小學英語# 導語】閱讀理解,顧名思義,先閱讀,後理解,有了良好的閱讀,才能談得上理解。如果閱讀差,對裡面的字詞句的意思都不明白、不理解,何談對文章思想內容的理解。所以,閱讀必須要好,否則其他無從談起。以下是 整理的《五年指衫早級小學生英語閱讀理解》相關資料唯雀,希望幫助到您。

【篇一】五年級小學生英語閱讀理解

It』s seven o』clock in the evening now . Everyone is at home . My father usually writes a letter to my uncle , but now he is wrting an e-mail . My mother is cooking in the kitchen . My sister is doing homework in the study . What about my brother ? Oh ! He』s watching TV with me in the living room . 「Mew ! Mew !」 Oh , my cat is hungry . She is eating fish behind me .
( ) 1. I am watching TV .
( ) 2.My mother is cooking lunch now .
( ) 3. My father usually writes an e-mail to my uncle .
( ) 4.My brother is in the study .
( ) 5. My cat is eating fish in the living room .

【篇二】五年級小學生英語閱讀理解

根據短文,判斷下列內容是否符合短文內容,如符合寫T,否則寫F。
Rebecca is an Australian girl. She is in Guangzhou with her parents now. She is a school girl. Her father is her English teacher and her mother is her music teacher. She likes China and she likes Chinese food very much. She can make some Chinese food. She gets up early in the morning and she begins to make mplings or noodles with soup for her family for breakfast. But she doesn』t make breakfast for her parents on Sundays or Saturdays.
( ) 1. Rebecca』s mother is her English teacher and her father is her music teacher.
( ) 2. Rebecca lives in Australia now.
( ) 3. Rebecca can make some Chinese food.
( ) 4. Rebecca doesn』t like the Chinese food at all.
塌巧( ) 5. Rebecca can make mplings and noodles with soup.

【篇三】五年級小學生英語閱讀理解

There are many animals in the nature park. On the weekend, we go to the nature park with our teacher. Two pandas are climbing trees. Three birds are singing. Two tigers are fighting on the grass. The monkeys are swinging.
There is a hill in the park. Some students are in the woods. Chen Jie is catching insects. Zhang Peng and Mike are playing chess. Where is Sarah? Oh! She is watching the ants. They are eating the honey.
( ) 1. There are many people in the nature park.
( ) 2. Two tigers are walking on the grass.
( ) 3. The pandas are swinging.
( ) 4. The ants are eating honey.
( ) 5. Mike is playing sports.

【篇四】五年級小學生英語閱讀理解

Today is Sunday, it is October now. Our class has a picnic in a nature park. There are three groups. The first group is collecting leaves, there are many golden leaves. The second group is catching butterflies, it is very interesting. And my group is taking pictures. We want to remember this wonderful day.
( )1. It』s summer now.
( )2. Our class has a picnic in the nature park.
( )3. The third group is drawing pictures.
( )4. We are not having a good time.
( )5. The leaves are very beautiful.

【篇五】五年級小學生英語閱讀理解

I am Dick . I』m a policeman . I eat dinner at 7:00 in the evening . Then I go to work at 9:00 in the evening . I go home at 5:00 in the morning . I eat breakfast at 6:00 . Then I go to bed . I usually get up at 12:00 noon . I play sports at about 3:00 in the afternoon . I am a good policeman . That』s my day .
( ) 1. I am a __________ . A. cleaner B. policeman
( ) 2. I usually go to work at __________. A. 7:00 B. 9:00
( ) 3. I go home at _________ . A. 5:00 B . 6:00 .
( ) 4. Does Dick usually play football in the evening? A.Yes, he does. B. No, he doesn』t .
( ) 5.Is Dick a good policeman ? A. Yes, he is. B. No, he isn』t.

❼ 給小學生准備的英語閱讀理解【三篇】

【 #小學英語# 導語】當前毀芹中國的教育體制任然是應試教育,英語亦是,對於學習語言來說,為了對付考試而做題,雖然不很合理,但是確實有一定的幫助和重要性,所以仍然需要接受實際情況,成功的人才喚汪亦比比皆是。以下是 整理的相關資料,希望幫助到您!

【篇一】

Americans usually eat three meals a day. Breakfast usually comes before eight o』clock in the morning. They usually have eggs, some meat, bread, fruit juice and coffee. Lunch is between twelve and one o』clock. It is like a light meal and working people must take lunch with them or get it near workplace.

Children in school take sandwiches, fruit, and cookies with them or eat in school. Supper, the main meal, is between six and eight in the evening. People cook it carefully. They may have meat or chicken, turkey and ck. They may all have potatoes or rice, vegetables or salad. The drink is coffee, tea or milk. Then comes the dessert.

( )1. Americans have breakfast ________.

A. after eight o』clock B. at eight o』clock

C. before eight o』clock in the morning D. in the morning

( )2. _______ is the most important meal in a day.

纖鏈畢A. Breakfast B. Lunch C. Meals D. Supper

( )3. What does 「light」 mean in Chinese? _______

A. 重的 B. 有用的 C. 輕的 D. 不太重要的

( )4. Americans usually have breakfast and supper at ______.

A. home B. office C. inn D. work place

( )5. When Americans have supper, _______ comes last.

A. drink B. meat C. dessert D. vegetables

【篇二】

Perhaps you have heard a lot about the Internet, but what is it, do you know? The Internet is a network. It uses the telephone to join millions of computers together around the world.

Maybe that doesn『t sound very interesting. But when you』re joined to the Internet, there are lots and lots of things you can do. You can send e-mails to your friends, and they can get them in a few seconds. You can also do with all kinds of information on the World Wide Web(WWW).

There are many different kinds of computers now and they all can be joined to the Internet. Most of them are small machines sitting on people『s desks at home, but there are still many others in schools, offices or large companies. These computers are owned by people and companies, but no one really owns the Internet itself.

There are lots of places for you to go into the Internet. For example, your school may have the Internet. You can use it ring lessons or free time. Libraries often have computers joined to the Internet. You are welcome to use it at any time.

Thanks to the Internet, the world is becoming smaller and smaller. It is possible for you to work at home with a computer in front, getting and sending the information you need. You can buy or sell whatever you want by the Internet. But do you know 98% of the information of the Internet is in English? So what will English be like tomorrow?

50. What is the passage mainly about?

A. Internet.

B. Information.

C. Computers.

D. E-mails.

51. Which may be the most possible place for people to work in tomorrow?

A. In the office.

B. At school.

C. At home.

D. In the company.

52. What does the writer try to tell us with the last two sentences?

A. Every computer must have the Internet.

B. The Internet is more and more popular.

C. Most of the information is in English.

D. English is important in using the Internet.

【篇三】

Vacations are a chance to take a break from work, see the world and enjoy time with family. But do they make you happier?

Researchers from the Netherlands set out to measure the effect that vacations have on overall happiness and how long it lasts. They studied happiness levels among 1, 530 Dutch alts, 974 of whom took a vacation ring the 32-week study period. The study showed that the largest lift in happiness comes from the simple act of planning a vacation. In the study, the effect of vacation anticipation lifted happiness for eight weeks.

After the vacation, happiness quickly dropped back to baseline levels for most people. How much stress or relaxation a traveler experienced on the trip appeared to influence post-vacation happiness. There was no post-trip happiness benefit for travelers who said the vacation was 「neutral」 or 「stressful.」

Surprisingly, even those travelers who described the trip as 「relaxing」 showed no additional jump in happiness after the trip. 「They were no happier than people who had not been on holiday,」 said the lead author, Jeroen Nawijn, tourism research lecturer at Breda University. The only vacationers who experienced an increase in happiness after the trip were those who reported feeling 「very relaxed」 on their vacation. Among those people, the vacation happiness effect lasted for just two weeks after the trip before returning to baseline levels.

One reason vacations don『t increase happiness after the trip may have to do with the stress of returning to work. And for some travelers, the holiday itself was stressful. 「In comments from people, the thing they mentioned most referred to disagreements with a travel partner or being ill,」 Mr. Nawijn said.

The study didn』t find any relationship between the length of the vacation and overall happiness. Since most of the happiness boost comes from planning and anticipating a vacation, the study suggests that people may get more out of several small trips a year than one big vacation, Mr. Nawijn said.

41. What『s the best title for this passage?

A. Post-vacation happiness

B. Pre-vacation planning

C. Influence to vacations

D. Research on vacations

42. The study implies that

A. The longer the vacation is, the happier the travelers will be.

B. The better you get your vacation planned, the more happiness you will get.

C. It will make you happier if you divide a big vacation into small ones.

D. None of the travelers were happier than those who had not been on holiday,

43. Which of the statements is not mentioned in the passage?

A. People never have additional jump in happiness after the trip.

B. For most people, happiness quickly dropped back to baseline levels after the vacation.

C. The largest lift in happiness comes from the simple act of planning a vacation.

D. Vacations are a chance to get relaxed from work.

44. Which of the following is NOT the reason for not increasing happiness after a trip?

A. You got different ideas with your partners on holiday.

B. You caught a bad cold ring the trip.

C. The worry about whether you could return to work or not.

D. The holiday itself could get you stressed.

45. During the 32-week study period _______ of the people involved took a vacation.

A. about one seconds

C. more than one third

B. about two thirds

D. less than three fifth

熱點內容
我媽媽不喜歡我英語怎麼說 發布:2025-02-28 06:20:33 瀏覽:261
有污染的英語怎麼翻譯成英文 發布:2025-02-28 05:51:00 瀏覽:222
英語單詞不認識用英語怎麼說 發布:2025-02-28 05:47:49 瀏覽:416
日本用英語怎麼說單詞 發布:2025-02-28 05:46:34 瀏覽:32
初二英語上冊第三單元單詞怎麼讀 發布:2025-02-28 05:26:49 瀏覽:368
你真瘦英語怎麼翻譯英文 發布:2025-02-28 05:25:48 瀏覽:267
沉降計英語怎麼說及英文翻譯 發布:2025-02-28 05:21:39 瀏覽:138
day英語單詞怎麼讀音 發布:2025-02-28 05:15:54 瀏覽:66
其實我還愛他翻譯英語怎麼說 發布:2025-02-28 05:15:53 瀏覽:394
校園戀情怎麼樣英語作文 發布:2025-02-28 05:03:50 瀏覽:513